Årsresumé 2021

Snart har hela 2021 passerat och vi på Ecovice ser tillbaka på året som både roligt, utmanande och lärorikt. Det går inte att undvika att ta upp att vi även detta år har präglats av pandemin och allt vad den har inneburit. Med det i åtanke är vi väldigt glada att vi är en byrå som har arbetat digitalt sedan start, det har gjort att vi kunnat bedriva vår verksamhet så gott som vanligt. Pandemin har inneburit att vi har fått sätta in oss i många nya lagar, regler och stöd från regeringen, för att på bästa sätt kunna stötta våra kunder som bedriver verksamheter som drabbats hårt av restriktioner och nedstädningar av samhället. Vi hoppas på en enklare tid för alla företagare under 2022 men är också beredda på att fortsätta hjälpa och stötta våra kunder om vi stöter på fler hinder på vägen.

Förändringar under året

2021 har även inneburit en del förändringar på kontoret hos oss på Ecovice. I slutet på oktober valde vi att byta lokal på Videum Scenice Park för att komma närmre våra kunder och därmed etablera ett ännu bättre samarbete. Vår redovisningskonsult Johanna har gått ner på deltid men berikar oss med många skratt de dagar hon besöker oss på kontoret. Vi har även anställt en ny Redovisningsassistent, i november började Amelie hos oss och hon känns redan som en självklar del i gänget. Efter sommaren meddelade vi även att Freja kommer försvinna under en kortare period på grund av studier utomlands, men nu kan vi med glädje meddela att hon kommer tillbaka i slutet på januari nästa år. Förra fredagen avslutade vi ett härligt år med julbord på Knock Em Down i Växjö för alla medarbetare och några nära grannar här på Videum. En lyckad kväll med god julmat, bowling och VR som genomsyrades av glädje och gemenskap.

Vad har 2022 att erbjuda?

Om vi siar in i framtiden och 2022 så kommer vi med största sannolikhet leta efter ytterligare en kollega för att kunna möta våra kunders efterfrågan. Vi hoppas kunna fortsätta i samma positiva utveckling och vill passa på att tacka våra kunder för det fortsatta förtroendet. I början på nästa år kommer vi även börja introducera våra kunder i vårt nya digitala system, en portal där vi kommer få möjlighet att kommunicera ännu effektivare. Portalen är ett stort steg i rätt riktning mot en ännu bättre digital ekonomivärld och blir en samlingsplats för viktiga dokument, underlag och känslig information som följer all viktig GDPR-standard.

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners för 2021 och ser med glädje fram emot 2022.

/Mikael med kollegor