Vi söker en Redovisningsassistent till vårt team

Vi söker nu en strukturerad och serviceinriktad redovisningsassistent som kommer arbeta nära våra konsulter och hjälpa till att assistera och stötta deras arbete.

Som Redovisningsassistent kommer du arbeta med att ge intern och extern service med omväxlande administrativa uppgifter. Där bland löpande redovisning, leverantör- och kundreskontra och enklare löneadministration. Tjänsten innehåller också egna ansvarsområden där du kan vara med och påverka innehållet och din egen utveckling.

Fortsätt läsa

Förändringar i bilförmåner under 2021

Under sommaren har nya beräkningsregler för förmånsbilar börjat gälla. Från den 1 juli 2021 justerades reglerna för bilförmånsberäkning, detta för att förmånsvärdet bättre ska spegla kostnaden för en privatägd bil. Den nya schablonen för bilförmånen beräknas genom summan av två delkomponenter. Den ränterelaterade delkomponenten ökar med knappt 1% av nybilspriset och den prisrelaterade delkomponenten höjs från 9% till 13% av nybilspriset för samtliga fordon.

Fortsätt läsa

Har du en anställd som missköter sig?

Det är viktigt att du som arbetsgivare vet vad du ska göra, och gör det rätt. Arbetstagarna har ett starkt stöd i Lagen om anställningsskydd, och du som arbetsgivare måste ha koll på vad som gäller för att inte hamna i en situation där den anställde går till domstol med ärendet.

Fortsätt läsa

Stöd för företag under Corona

Många företagare har det fortsatt tufft med anledning av Coronapandemin. För att ge dig som företagare en lätt överblick över situationen har vi gjort en sammanställning av de stöd som just nu går att söka. Har du frågor eller funderingar kring stöden som finns är du mer än välkomna att kontakta oss. Vi hjälper dig med allt ifrån rådgivning, beräkningar och ansökningar.

Fortsätt läsa

Nya lagar och regler 2021

En ny pandemilag som gäller mellan 10 januari 2021 till 30 september 2021 har införts. Lagen kommer i det stora hela ge regeringen möjlighet att stänga ner vissa verksamheter och stoppa kollektivtrafiken om detta skulle krävas för att stoppa smittspridningen av Covid-19. I samband med detta har ett lagförslag utvecklats om stöd för företag som drabbas av total nedstängning, ni kan läsa mer om detta i vårt senaste inlägg. I detta inlägg kommer vi berätta mer om vilka nya lagar och regler som gäller under 2021.

Fortsätt läsa

  • 1
  • 2