Med ett digitalt arbetssätt och en hjälpande hand blir vi er externa ekonomiavdelning

Ingen driver företag för att jobba med sin bokföring. Den är ett nödvändigt ont som stjäl tid från kärnverksamheten. Med ett modernt arbetssätt från Ecovice får ni mindre av det tråkiga – och mer tid för det ni brinner för!

Vi vill inte bara vara en byrå som du ringer när du måste, vi vill bli din vän, någon som du tryggt kan luta dig mot när du stöter på hinder, har frågor eller som du kan ringa med glada nyheter. Vi är intresserade av er och vill förstå hur just ert företag fungerar – vi vill hänga med på resan. Vi ser helheten ur ert perspektiv med kreativa ögon.

Ett skräddarsytt helhetspaket med en konsult nära till hands

Redovisning, bokföring, deklaration eller lönefrågor? Oavsett frågor är vårt främsta mål att vara ert bollplank och finnas här när ni behöver oss. Med unga och drivna medarbetare är vi ett nytänkande team utan inbitna arbetssätt. Vi jobbar med kostnadseffektiva lösningar och hjälper er med era företagsfrågor för att driva företaget framåt och se möjligheterna.

Vi vet att bokföringen kommer bli helt automatiserad. Och vi vet att det är snart. Är ditt företag redo för omställningen? Som kund hos oss är du rustad för framtiden. Vill du hänga med?

Välkommen till oss på Framtidsvägen 10 i Växjö.

Det här låter intressant, jag vill veta mer!

    * Din mailadress kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.