Rådgivning

Det är alltid skönt att ha någon att luta sig mot som kan svara på alla frågor.

Du kan känna dig trygg att vända dig till oss för att få hjälp med frågor kring skatter och redovisning. I de fall där frågorna kräver djupare kunskap har vi samarbetspartners som vi kan ta hjälp av.

Ska du starta eget kan vi hjälpa dig att välja rätt företagsform, registrera bolag, registrera på Bolagsverket och Skatteverket. Även om sidor som www.verksamt.se, www.nyföretagarcentrum.se och www.almi.se underlättar, så är det skönt att kunna ha någon att luta sig mot och som kan svara på eventuella frågor. 

Driver du redan företag har du kanske märkt att det är ensamt och att du har få att fråga. Vi finns där som ett bollplank när frågorna dyker upp eller när du vill diskutera saker som rör företaget, idéer eller annat spännande. Det är ibland skönt att kunna lätta på trycket och få input på frågor som du går och funderar på och göra det med någon du litar på. För oss är sekretess och kundernas förtroende något som vi sätter i första rummet.

Är du osäker på var du tjänar pengar och var du förlorar pengar eller vilka produkter/kunder som är de lönsammaste, så kan vi hjälpa till med analyser.

Vi kan också ge råd kring försäljning och förvärv av bolag och fastigheter. Dels som bollplank, men vi kan även hjälpa till med avtal och hitta rätt juridisk kompetens.

Vi hjälper gärna till med upphandlingar, t ex av revisorstjänster.

Det här låter intressant, jag vill veta mer!

    * Din mailadress kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.